ASSI EXPERIÈNCIA EN APLICACIONS

Podem dissenyar Aplicacions a mida amb base de dades Oracle, Informix, SQLServer i MySQL. I també aplicacions estàndard de gestió per la nostra distribució com partners de SAGE. Ara mateix tenim instal·lacions d’ intranet amb bbdd SQLServer i MySQL amb ecommerce. La distribució de SAGE ens permet  oferir programes de gestió complets com Contaplus en local, xarxa i en núvol, Facturaplus, Nòmines (Murano), TPV per tot tipus d’empresa des de el autònom, la petita empresa i la mitjana empresa. Es pot deixar versions demostratives per comprovar totes les versions de programari estàndard, tant instal·lades al servidor del client (o només un PC) i sempre prioritzant en el núvol. Del qual disposem del nostre privat.

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS

   • Aplicacions amb codi optimitzat.
   • Soport 24/7 gratuït després d’instal·lat el servei.
   • Capacitació, inducció d’ús dels nostres productes.
   • Maquinari de tecnologia de punta, el millor en el mercat.
   • Descomptes per serveis freqüents atorgats.

APLICACIONS

Tenim aplicacions a mida sobre diferents base de dades i sobre diferents sistemes operatius..

APLICACIONS PERSONALITZADES

Fem i dissenyem les aplicacions sobre les diferents bases de dades, com Oracle, Informix, SQL Server i MySQL. Adaptant-se a les pàgines web tan que siguin fetes amb PHP, com amb diferents CMS de programari lliure o WordPress. Fem dissenys d’intranets i dissenys Web a mida pels nostres clients, tot adaptant-se als diferents sectors i diferents necessitats. Les aplicacions fetes amb PHP tenen les nostres propies llibreries que tenim adequades per les nostres aplicacions, les solucions sobre programari lliure es el que estem potenciant en aquests moments, des de CMS lliures i sobretot amb WordPress.

PUNT DE VENDA SOFT & HARD

Tenim solucions de maquinari i programari per a punts de venda de tot tipus de comerços.

PUNT DE VENDA SOFT & HARD

sed euismod felis tincidunt. Nullam vel arcu pretium, interdum nulla sed, maximus urna. Pellentesque rutrum urna quis finibus placerat. Sed vitae mauris enim. Curabitur rutrum libero arcu, at pharetra est ultrices vitae. Aliquam at pharetra ex. Vivamus ultricies, risus quis mollis ullamcorper, libero erat venenatis diam, a pretium lacus ex ac mauris. Aliquam fermentum enim dolor. Suspendisse rhoncus nibh massa, in auctor augue egestas id. Curabitur malesuada semper nisl nec bibendum. Sed pellentesque ipsum odio, sed ornare augue condimentum a. Phasellus posuere sem nec massa eleifend vestibulum.

BASE DE DADES

Treballem amb diferents base de dades actuals en el mercat com Oracle, Informix, SQLServer i MySQL..

BASE DE DADES

Estem especialitzats en connectar amb les bases de dades Oracle, Informix, SQLServer i MySQL, tant per gestionar les seves Intranets com per desenvolupar en el seu programari corporatiu adaptant-lo a les diferents base de dades.

També disposem de programació a mida i estàndard, sempre treballant amb aquestes Bases de Dades. Integrem amb les solucions estàndard de SAGE., amb programari de Comptabilitat, Facturació, Laboral, Gestió de Clients i Tresoreria, que cobreixen tot tipus de clients com son autònoms, pimes i grans empreses.

ASSI ALTRES SERVEIS

Estem especialitzats en connectar amb base de dades Oracle, Informix, SQLServer i MySQL, tant per gestionar els seus Intranets com en les seves aplicacions internes. També disposem de programació a mida i estàndard en PHP i HTML per a les Intranets i els Website.