Estem al seu servei

ASSI Comm és el nostre departament de comunicacions i solucions de seguretat en local i en el núvol. A més tenim integrat en aquest departament la instal·lació i manteniment d’instal·lacions de cablejat informàtic estructurat. Les nostres noves solucions es troben sobretot en el núvol com les nostres centraletes virtuals/Cloud IP, en les quals nosaltres aprofitem la connexió ADSL del client per efectuar les trucades gratuïtes que té per contracte (Amb solucions de Cisco). I per ultim solucions de Tallafocs i Proxy, a més de Xarxes Virtuals Privades configurades a mida sobre servidors Linux, fins i tot amb sistemes de seguretat de tolerància a error.

En què som els millors

Tenim una sistemàtica de treball amb qual fem el seguiment de les tasques necessàries per que el client pugui continuar treballant amb els servidors locals o remots .
La nostre preocupació es aconseguir les solucions tecnològiques mes noves o mes avançades i sobre tot més encertades per cadascun dels nostres clients.
Disposem de tècnics adequats i preparats per tots els productes de maquinari i programari que distribuïm, coneixem tots el que tenim en el nostre catàleg de productes.

comm3

Solucions Integrals

Solucions de vigilància amb càmeres ip amb gravació continua, solucions de còpia de seguretat amb NAS/SAN i còpia en el núvol, Tallafocs locals i en el núvol i per ultim seguretat integral de la xarxa amb VPN privada en local i en el núvol.

comm1

Experiència garantida

Tenim instal·lacions de centraletes telefòniques, amb seguretat de VPN, Proxy i Tallafocs en funcionament, funcionant també en el núvol. Cablejat complets.

comm2

Sistema de cablejats

L‘hi ajudem a dissenyar/instal·lar qualsevol tipus de cablejat de comunicacions per al seu sistema informàtic per tal d’aconseguir la major flexibilitat i fiabilitat possibles. Aconseguint el millor funcionament del seu sistema i la màxima disponibilitat de la seva xarxa informàtica.

Contacte

En ASSI els nostres serveis garanteixen la millor performance

No dubti en contactar-nos, la nostra millor carta de presentació són els nostres clients
Contacte