CLOUD SERVERS SOLUCIONS

En aquesta secció tenim totes les solucions en maquinari i programari però que funcionen directament en el núvol. En aquests moments disposem de Aplicacions a mida pròpies i estàndard de SAGE, amb els nostres propis servidors dedicats i virtuals.

Que és Cloud Server

Assi Cloud es va crear amb la finalitat d’oferir els serveis de servidors remots virtuals i dedicats al núvol, ara també acompanyat de tota mena de programari de seguretat i programari de gestió que funcionen exclusivament en el núvol privat de ASSI.

Assi Cloud a hores d’ara s’instal·la i configura totes les seves solucions de programari sobre una plataforma Windows o Linux que sempre està en el núvol, podent fer-ho des de servidors Virtuals o Dedicats per a l’accés exclusiu i protegit del client.
Assi Cloud té sistemes de còpia de seguretat exclusius per a les solucions d’aplicacions en el núvol, servidors virtuals i dedicats en el núvol. I a més a més Servidors locals amb sistemes NAS adequats a les seves necessitats.
Assi Cloud té una solució per administrar les bústies de correu en un domini de Microsoft mitjançant l’Exchange Online, ara millorat amb la solució Office 365 que li afegeix la possibilitat d’utilitzar Office 2013 o 2016 fins a en 5 dispositius per cada usuari certificat.
Assi Cloud una solució en funcionament per instal·lar i configurar servidors dedicats mitjançant ownCloud que és una aplicació de programari lliure del tipus Servei d’allotjament d’arxius, que permet l’emmagatzematge en línia i aplicacions en línia.
Contacti'ns

Consulteu-nos sobre els nostres plans

Voleu mes informació sobre aquest servei? No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, ho atendrem amb la cordialitat que ens caracteritza.
Contacti'ns
Els servidors han estat i són actualment la nostra especialitat, tenim servidors dedicats de diferents marques HP, Fujitsu i Supermicro, els quals ara estem implementant en el núvol per donar també serveis en el núvol. Sobre els sistemes operatius treballem amb Windows 2012 i Linux principalment.
En aquests moments tenim servidors Windows protegits per VPN configurades en Linux.
Ens agrada compartir des de el primer moment els seus projectes, amb el nostre assessorament i continuar en tot el procés de la instal·lació o de la configuració de un nou producte de maquinari o de programari.
  • Servidors d’última generació garantits
  • Actualitzats amb l’última tecnologia
  • Homologats pels fabricants
Tenim un equip especialitzat per atendre’t, la nostra experiència ens avala, pot confiar en nosaltres, comprovi la nostra qualitat de servei usant qualsevol dels nostres productes.
Ens agrada compartir des de el primer moment els seus projectes, amb el nostre assessorament i continuar en tot el procés de la instal·lació o de la configuració de un nou producte de maquinari o de programari.
  • Servidors – Servidors dedicats Virtuals i en el Núvol.
  • Centraletes Virtuals – Centraletes Virtuals en el núvol, centraletes IP amb telèfons IP de Cisco  .
  • Servidors – Virtuals, dedicats i en el Núvol.
  • Serveis inclosos – Administració de tots els nostres serveis.

Disposem de tots els serveis en el Núvol!