Les nostres àrees especialitzades

Els servidors han estat i són actualment la nostra especialitat, tenim servidors dedicats de diferents marques HP, Fujitsu i Supermicro, els quals ara estem implementant en el núvol per donar també serveis en el núvol. Sobre els sistemes operatius treballem amb Windows 2012 i Linux principalment.
En aquests moments tenim servidors Windows protegits per VPN configurades en Linux.
També estem començant a implementar el Microsoft Azure per ampliar el nostre avançat portfoli de servidors dedicats, virtuals i en el núvo
l.

Perquè escollir-nos

   • Els nostres servidors són d’última generació.
   • Performance d’99.9% de línia time garantit.
   • Li oferim suport gratis per a la implementació del seu web.
   • Plans de serveis de hosting personalitzats segons les seves necessitats.
   • Preus econòmics que no afecten la qualitat del servei.

SERVIDORS VIRTUALS CLOUD

Els nostres servidors virtuals Cloud estan disponibles en qualsevol dels nostres centres de dades.

WINDOWS I LINUX

Els nostres servidors virtuals Cloud li ofereixen control total per poder instal·lar les aplicacions necessàries. Des de la seva àrea de client podrà gestionar el seu servidor al 100%, realitzant funcions quotidianes com ara: Apagar, encendre, reiniciar i re-instal·lar, revisar logs, veure gràfiques de consums de recursos i de trànsit en temps real, Accedir per consola local, habilitar / deshabilitar funcions especials per a VPN, Gestió centralitzada, podrà gestionar tots els seus servidors des d’un sol lloc.

SERVIDORS DEDICATS

Un servidor dedicat està pensat per a aquells professionals o companyies que necessiten allotjar moltes webs o aplicacions web, virtualitzar servidors web que requereixin una atenció especial.

WINDOWS I LINUX

Els nostres Servidors dedicats li ofereixen el màxim rendiment i a més utilitzarà de forma exclusiva el total dels recursos i sobretot tindrà control total sobre totes les aplicacions instal·lades en el Servidor. Per exemple en un pla de Web Hosting es comparteix la utilització dels recursos com ara: disc dur, el ample de banda, la memòria RAM i la CPU. A diferència de altres  solucions tots els recursos són d’utilització exclusiva, en poques paraules tindrà un servidor sencer.

CENTRALETES VIRTUALS

Podrà beneficiar-se de la tecnologia de VoIP, tenir la seva centraleta telefònica, fer trucades, desviaments, tramitar cues d'espera, gestionar les seves pròpies extensions usant Internet, i el més important de tot, a molt baix cost. Li permet la mobilitat i el teletreball.

CENTRALETES VIRTUALS

Des d’ara amb ASSI Server pot començar a gaudir del servei fent servir softphone, un telèfon VOIP o telèfons analògics. Entre ells, li permet la mobilitat i el teletreball, ja que en qualsevol lloc on hi hagi Internet es pot accedir a la telefonia IP. Les trucades entre usuaris de VoIP, entre seus d’empreses són gratuïtes a més de permetre-li una major escalabilitat amb una baixa inversió, identificació de trucada, desviament de trucades, bústia de veu i multiconferències.

NÚVOL PRIVAT

Owncloud és un servei d'allotjament d'arxius multiplataforma en el núvol. El servei permet als usuaris emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia.

NÚVOL PRIVAT

El client d’ownCloud permet als usuaris deixar qualsevol arxiu en una carpeta designada que pot ser compartida amb altres usuaris controlats (es tenen que donar d’alta). Aquest arxiu és sincronitzat en el núvol i en tots els altres ordinadors del client d’ownCloud. Els arxius dins la carpeta d’ownCloud poden llavors ser accedits des de la pàgina web d’ownCloud. Així mateix, els usuaris poden gravar arxius manualment per mitjà d’un navegador web.

Altres Serveis Que Oferim

Estem especialitzats en connectar amb les bases de dades Oracle, Informix, SQLServer i MySQL, tant per gestionar els seus Intranets com en les seves aplicacions internes. També disposem de programació a mida i estàndard en PHP i HTML per a les Intranets i els Website del client.