ASSI APLI posa a la seva disposició Avast antivirus en català en les seves versions de consum: Avast Premier 2016, Avast Internet Security 2016, Avast Pro Antivirus, inclosa la seva versió gratuïta Avast Free Antivirus 2016.

Els productes per a empresa: Avast Endpoint Protection, Avast Endpoint Protection Plus, Avast Endpoint Protection Suite y Avast Endpoint Protection Suite Plus; també es troben disponibles en català la part del client/usuari final i en espanyol o anglès les consoles de gestió centralitzada, tant Avast Enterprise Administration (AEA) com Avast Small Office Administration (ASOA).

Des de 1988 AVAST Software ha elaborat productes antivirus que s’han desenvolupat a la guardonada línia de productes Avast antivirus. Amb seu a Praga, República Txeca, AVAST Software desenvolupa i comercialitza els productes Avast antivirus que protegeixen cada un de les principals plataformes de sistemes operatius i cada un dels dispositius més vulnerables.

Avast és la línia de productes antivirus de AVAST Programari certificada per ICSA Labs, la qual rep regularment el premi Virus Bulletin, per la detecció al 100% dels virus en circulació. El 2006 l’antivirus Avast va guanyar el Premi SC al Millor Antivirus tant en la categoria dels EUA com en la Europea, així com la Millor Solució Anti-Malware a la categoria Europea. Avast està expressament dissenyat exigint escassos requisits del sistema, a més s’actualitza automàticament i progressivament tant el programa com les definicions de virus, mantenint l’ús de l’ample de banda al mínim i sempre al dia.

.